Malířské
barvy

HET, Colorlak, Dulux

Barvy na
dřevo a kov

Colorlak, Dupli-Color

Spreje
a autolaky

Motip

Auto-
kosmetika

Motip, Sonax

Čištění
a úklid

HG

Malířské barvy

V barvách se vyznáme a pomůžeme Vám s výběrem vhodné malířské barvy. Nabízíme barvy klasické, otěruvzdorné, omyvatelné, tónované, disperzní, latexové, protiplísňové, disperzní od českých i zahraničních výrobců. Na počkání Vám namícháme jakýkoliv odstín.

Barvy na dřevo a kov

Nabízíme ucelenou výrobkovou řadu barev na ochranu a povrchovou úpravu dřeva a materiálů na bázi dřeva. V našem sortimentu naleznete biocidní napouštědla, bezbarvé laky, lazury, základní i vrchní barvy a oleje.

Dále nabízíme nátěrové hmoty určené pro kovové materiály, například ocel či pozink. Také antikorozní, základní, jednovrstvé barvy „2v1“ a vrchní barvy např. na radiátory a okapy.

Spreje a autolaky

V našich prodejnách naleznete veškerý sortiment pro lakýrníky a řemeslníky od předních výrobců, který zahrnuje laky, plniče, tmely, brusiva, technické spreje, lepidla, ochrany podvozků, odmašťovače, maskovací pásky, fólie a další.

Nabízíme originální autospreje ŠKODA v balení 150 ml a případné objednání jakéhokoli přesného odstínu na osobní automobily, nákladní vozy a autobusy.

Autokosmetika

Velmi rádi Vám pomůžeme s výběrem autoskometiky pro péči o vozidlo. Nabízíme přípravky pro lak, kola z lehkých slitin, nárazníky, chrom, kůži, čelní sklo atd. U nás naleznete autošampony, leštěnky, vosky, čističe, ochranné prostředky, aditiva, vůně a další.

Čisticí a úklidové prostředky

Máme kompletní sortiment výrobků nizozemské společnosti HG. Značka HG představuje vysoce kvalitní výrobky, které čistí, chrání a zkrášlují Váš dům, byt i zahradu. HG zajišťuje trvalou čistotu a ochranu povrchů ve Vaší domácnosti. Kompletní sortiment ošetření podlah, kuchyní, koupelen, kovů, textilu, zahrad i interiérů.

Mícháme více než
9 000 odstínů
barev

Interiérové a fasádní barvy

Syntetické a vodouředitelné barvy

Tenkovrstvé omítkoviny a lazury

Na počkání Vám namícháme jakýkoliv požadovaný barevný odstín dle dostupných vzorkovnic. Tónujeme materiály pro různé podklady – vnitřní malby, omítkoviny, fasády, lazury, jednovrstvé barvy, vrchní emaily na kov a dřevo a další.